Moi!

Hienoa, että olet tullut Nupun sivuille ja olet kiinnostunut meistä ja tuotteistamme! Olemme Dagmar ja Karol, kaksi ystävätärtä, jotka ovat päättäneet tehdä oppimisesta hauskaa sekä lapsille että vanhemmille. Tarjoamme hyvin harkittuja, esteettisesti miellyttäviä oppimisvälineitä, jotka toimivat kokonaisvaltaisena järjestelmänä, jonka avulla lapset voivat hankkia laaja-alaisia tietoja, kehittää luovuutta ja kasvattaa oppimishalua hauskalla tavalla.Miten Nupu-tuotteet saivat alkunsa?

Kun Dagmar alkoi opettaa 2-vuotiaalle tyttärelleen värejä, hän ei löytänyt tuotteita, joiden avulla hän olisi voinut tehdä sen luovalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Hän päätti ostaa erivärisiä papereita ja tehdä niistä kirjekuoria ja leikata niistä myös erimuotoisia paloja ja antaa lapsen sovittaa palat samanvärisiin kirjekuoriin. Jotta kaikki paikat eivät olisi täynnä papereita, hän päätti kiinnittää kirjekuoret vahvemmalle alustalle. Sitten syntyi ajatus, että tällaisesta tuotteesta voisi tehdä vieläkin esteettisemmän ja viimeistellymmän, ja jos tekee tarpeellisen ja kauniin tuotteen itselleen, sitä voisi tarjota muillekin. Dagmar keskusteli ideasta ystävättärensä Karolin kanssa, jolla on pitkä kokemus painoteollisuudesta ja joka ei koskaan kieltäydy hyvästä kehittämismahdollisuudesta. Useiden keskustelujen tuloksena kehitettiin monikäyttöinen magneettitaulu – tuote, jonka avulla voitaisiin opettaa erilaisia taitoja ja tietoja eri-ikäisille lapsille ja joka olisi kestävä ja pitkäikäinen. Myöhemmin kehitettiin myös sarjoja, joissa oli suoraan seinälle kiinnitettävä juliste, jotta magneettien lajittelu ja oppiminen olisi mahdollista myös ilman magneettitaulua.

Miksi kannattaa hankkia juuri Nupun kehittäviä leluja lapsen kehityksen tukemiseksi?

Nupu-tuotteet tarjoavat lapsille uutta tietoa. Markkinoilla on paljon kehittäviä tuotteita, mutta vähemmän on sellaisia, jotka avartavat ja auttavat hankkimaan uutta tietoa leikkisällä tavalla. Tuotteet ovat perusteellisesti harkittuja ja enimmäkseen todenmukaisia. Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Virossa, joten ne ovat eettisiä ja niiden ympäristöjalanjälki on pieni.

Mitä pidämme tärkeänä toiminnassamme?

Kaikki arvomme näkyvät tiimin jäsenten henkilökohtaisessa ja organisatorisessa toiminnassa, samoin tuotteiden kehittämisessä ja valmistamisessa ja siinä, mitä tarjoamme asiakkaillemme.

  • Luovuus

Yrityksemme tärkein arvo. Luovuus on tuotteidemme perusta, ja se on yksi tärkeimmistä taidoista, jota haluamme lasten kehittävän tuotteidemme avulla.

  • Kokonaisvaltaisuus

Tuotteemme ovat sekä sisällöltään että muodoltaan kokonaisvaltaisia. Oppimisjärjestelmä kasvaa lapsen mukana ja mahdollistaa erilaisten taitojen ja tietojen kehittämisen. Tuotteiden suunnittelu on myös harkittua ja kokonaisvaltaista: taulu mahdollistaa eriaiheisten julisteiden ja magneettien säilyttämisen samassa paikassa.

  • Kehityksen ilo

Pidämme tärkeänä, että jatkuva kehitys on kiehtovaa ja kiinnostavaa henkilöstömme, organisaatiomme, asiakkaidemme ja tuotteidemme käyttäjien eli lasten kannalta. Oppiminen ei saa olla tylsä velvollisuus.

  • Yhteistyö

Uskomme, että yhteistyöllä voimme päästä pidemmälle. Opimme jatkuvasti ympärillä olevilta ihmisiltä, toimittajiltamme ja kumppaneiltamme. Olemme avoimia erilaisille yhteistyöhankkeille. Tuotteemme mahdollistavat vanhemman ja lapsen yhteistoiminnan.

Missä Nupu-tuotteet valmistetaan?

Nupun kehittävät lelut valmistetaan ja kootaan Virossa. Käytämme laadukkaita raaka-aineita ja eettisiä kumppaneita.